Back-up oplossingen

Back-up oplossingen.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om een back-up van uw computergegevens te maken? Wilt u een oplossing voor alle problemen met gegevensback-up op één plek? Wilt u een back-upoplossing voor uw website of winkel? Wilt u een compleet systeem of een uitbreiding van een project? Wilt u een back-up maken van uw zakelijke website? Wij bieden een oplossing voor al uw problemen met betrekking tot back-upoplossingen. Verlies nooit meer gevoelige informatie of gegevens. Uw gegevensbescherming is onze prioriteit.

Gegevens en gegevensbescherming zijn een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Computerhardware kan uitvallen, gegevens kunnen worden beschadigd en computers kunnen worden verloren, gestolen of vernietigd. Met gegevensback-upsoftware kunt u uw gegevens beschermen en herstellen wanneer er iets misgaat.

Een back-up oplossing, toegespitst op uw persoonlijke situatie is dan ook onmisbaar.

Voordelen van een gegevensback-up en back-up oplossingen

Er zijn een heleboel voordelen van back-upsoftware voor bedrijven. Afgezien van het hebben van een veiligheidsmaatregel in scenario’s voor gegevensverlies, helpen wij ook met het veilig houden van uw gegevens. Het verliezen van klantengegevens of productgegevens kan namelijk desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijf. Een gegevensback-up is dan ook een mooie en goede oplossing om dit soort problemen te voorkomen. Wij bieden twee soorten back-ups aan.

Wij zijn zeer flexibel en zorgen er te allen tijde voor dat onze werkzaamheden uitgevoerd worden zonder dat u, of uw medewerkers hiervoor kostbare tijd hoeven in te leveren.

Wij kunnen het proces voor u automatiseren. Wij bieden ook geautomatiseerde back-up services aan. Op die manier worden uw gegevens op vaste momenten opgeslagen en kunt u deze gegevens op elk moment herstellen. Op die manier heeft de IT-afdeling een hoop minder werk en kunt u als eigenaar op beiden oren slapen. U heeft namelijk altijd toegang tot uw bedrijfs- en klantengegevens, ook wanneer uw systeem uitvalt of uw computers het laten afweten.

Waarom een back-up oplossing bestellen bij XVE IT?

Wij zijn een betrouwbaar team van experts op het gebied van back-up software. Wij kennen uw vereisten, uw behoeften en respecteren uw privacy. We weten hoe belangrijk uw gegevens en uw computersoftware zijn en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u deze gegevens niet kwijtraakt.

Acronis

Het bewijs van onze expertise is dat we lid en distributeur zijn van Acronis Backup Solution, de meest betrouwbare gegevensback-up-entiteit.

Breed scala aan services

Wij bieden een breed scala aan gegevensback-upservices. Op die manier kunnen wij een gepersonaliseerd plan samenstellen voor u en uw bedrijf, rekening houdend met uw wensen en noden.

Betrouwbare tools

Wij zijn op de hoogte van nieuwe trends en tools in back-upsoftware. Ons team bestaat uit deskundige en professionele softwareontwikkelaars met een expertise in gegevensback-up en beveiliging. Daarnaast bieden wij een breed scala van tools aan die u een betere gegevensbescherming en gegevensback-up kunnen bieden. Onze tools zorgen ervoor dat u verschillende apparaten en servers kan back-upen en deze gegevens op elk gewenst moment kan raadplegen.

Betere opslagmogelijkheden en prestaties

De ontwikkelaars van back-upsoftware weten wat hun klanten nodig hebben en dat is een enorme opslagcapaciteit voor hun back-upbestanden. Nieuwe methoden zoals geautomatiseerde opslag verbeteren niet alleen de algehele prestaties van de back-upsoftware, maar verminderen ook de opslagkosten en zorgen ervoor dat uw IT-departement meer tijd heeft.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?