Encryptie

Maakt u zich zorgen over de beveiliging van uw bedrijfsgegevens? Krijg je te maken met gegevensdiefstal? Acht u uw gegevens onveilig en vatbaar voor diefstal? Wilt u uw gegevens coderen zodat deze niet zichtbaar is voor hackers? Gegevensbeveiliging is belangrijk voor uw bedrijf en mag niet in het gedrang komen. Nu de Europese unie heel wat nieuwe regels in leven heeft geroepen zoals de GDPR is het bewaren en het coderen van gegevens extra belangrijk geworden. Daarnaast moeten klantengegevens op een veilige server of via een veilige dienst opgeslagen worden om lekken te voorkomen.

XVE IT bidet een volledige en veilige oplossing wanneer het om encryptie gaat. Op die manier kunnen bestanden, ook wanneer ze eventueel gelekt zijn tijdens een datalek, kunnen hackers niet aan de gegevens dankzij onze goede en veilige encryptie.

Waarom is encryptie zo belangrijk?

Versleuteling is het proces waarbij gegevens worden geconverteerd naar een onherkenbaar of “gecodeerde” toestand. Het wordt vaak gebruikt om gevoelige informatie te beschermen, zodat alleen geautoriseerde partijen het kunnen bekijken. Encryptie wordt ook gebruikt om gegevens te beveiligen die via draadloze netwerken en internet worden verzonden. De vertaling van gegevens in een geheime code is een veilige manier om ervoor te zorgen dat hackers en bedrijfsspionnen niet aan gevoelige informatie kunnen. Versleuteling is de meest effectieve manier om gegevensbeveiliging te bereiken. Als u een gecodeerd bestand wilt lezen, moet u toegang hebben tot een geheime sleutel of een wachtwoord waarmee u het kunt decoderen. Niet-versleutelde gegevens worden platte tekst genoemd; gecodeerde gegevens worden gecodeerde tekst genoemd.

Waarom XVE IT inhuren

Wij zijn een team van deskundige IT-specialisten met een brede ervaring in de IT industrie. Wij denken met je mee en bezorgen een product op maat dat bij u en uw bedrijf past. Op die manier kunnen wij u encryptie leveren binnen uw budget dat bij uw bedrijf en situatie past.

Uw data is beveiligd

XVE IT werkt met de nieuwste encrypties en programma’s van hoge kwaliteit. Op die manier kan het zelfs voor een supercomputer meer dan een jaar duren om je documenten de ontcijferen. Gezien u en eventueel uw klant de sleutel van het document heeft zijn jullie de enigen die het bestand kunnen ontcijferen.

Encryptie is erg makkelijk

Waar de encryptie van gegevens vroeger erg moeilijk was is encryptie momenteel makkelijker dan ooit. Samen met XVE IT kunt u dus in geen tijd belangrijke en gevoelige documenten en programma’s te versleutelen en naar klanten of medewerkers te versturen.

Heel wat klanten vereisen encryptie

Nu encryptie heel wat makkelijker en goedkoper is geworden vereisen heel wat klanten dat bestanden versleuteld verstuurd worden. Op die manier kunnen de bestanden in kwestie niet bekeken of geopend worden door hackers, bedrijfsspionnen of andere mensen die niets met de bestanden te maken hebben.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?