Google Analytics

Heeft uw bedrijf geïnvesteerd in een online advertentiecampagne maar weet u niet wat de uitkomst is? Wilt u uw onlinecampagne analyseren maar weet u niet hoe? Wilt u geordende, gedragsmatige en op maat gemaakte analyses van uw website of websitebezoekers? Wilt u een compleet systeem of een uitbreiding van een project? Wilt u Google Analytics instellen voor uw zakelijke website? We hebben een oplossing voor al uw problemen met betrekking tot Google Analytics. Wij zorgen ervoor dat u een hapklare analyse krijgt van uw website en dat u een mooi overzicht hebt van wat bezoekers willen en waar uw klanten naar op zoek zijn op uw website.

Wij voorzien een oplossing voor een breed scala aan problemen met betrekking tot het analyseren van uw bezoekers en uw advertentiecampagnes. Op die manier kunt u de campagne desnoods aanpassen en kunt u de impact van dezelfde advertenties tot in detail analyseren.

Waarom is Google Analytics belangrijk

Google Analytics is een gratis tool die u kunt gebruiken om gegevens te analyseren die u meer vertellen over de manier waarop bezoekers door uw site navigeren. Het is met name handig om uw website en advertenties te optimaliseren, wat kan resulteren in een omzetgroei tot wel 400%.

Tijdens een campagne voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) moet u Google Analytics gebruiken om de prestaties van uw zoekwoorden bij te houden en zo de campagne te analyseren. U zult weten hoeveel verkeer elk van deze zoekwoorden naar uw website brengt en hoe dit verkeer door uw website navigeert.

Waarom XVE-IT?

Wij zijn een team van deskundige IT-specialisten met een brede ervaring in de industrie. Wij helpen u met het analyseren van uw Google Analytics gegevens en we bieden u alle informatie die u nodig heeft om uw website te optimaliseren. Op die manier kunt u uw omzet vergroten en uw marktpositie versterken.

Waarom XVE-IT?

Wij zijn een team van deskundige IT-specialisten met een brede ervaring in de industrie. Wij helpen u met het analyseren van uw Google Analytics gegevens en we bieden u alle informatie die u nodig heeft om uw website te optimaliseren. Op die manier kunt u uw omzet vergroten en uw marktpositie versterken.

Breed scala aan services

Dankzij Google Analytics krijgt u een gedetailleerd inzicht in de werking van uw website en het gedrag van uw bezoekers. Wij helpen u met het opzetten van uw Google Analytics account en luisteren aandachtig naar uw noden en wensen. Op die manier kunnen wij de juiste gegevens extraheren om een juist en goed antwoord te geven op al uw vragen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het analyseren van uw advertentie campagnes of SEO campagnes.

Google Analytics als de basis voor website optimalisatie

XVE IT helpt u met het optimaliseren van uw website, producten en content aan de hand van onze gedetailleerde en deskundige Google Analytics inzichten. Op die manier kunt u pagina’s aanpassen die ervoor zorgen dat mensen uw website verlaten en kunt u websites versterken of in de spotlight zetten waar uw klanten veel tijd op besteden.

Wij analyseren uw SEO en Advertentiecampagnes via Google Analytics

Wanneer u tijd en moeite spendeert aan het opzetten van een online advertentiecampagne wilt u natuurlijk ook weten of dit effectief loont. Wij helpen u met het analyseren van deze campagnes via Google Analytics om u zo te helpen met het bijsturen of omgooien van uw advertentiecampagnes.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?