Server infrastructuur

Server infrastructuur

Bent u op zoek naar servers voor uw online-infrastructuur? Bent u op zoek naar een betrouwbaar team om aangepaste servers te installeren en te beheren? Wilt u Dell-servers laten installeren met specifieke systemen? Wilt u mailservers of netwerkservers laten bouwen voor verschillende taken? Uw infrastructuur is onze topprioriteit. Slechte server infrastructuur kan voor heel wat frustratie zorgen. Onbetrouwbare servers en slechte installaties kunnen namelijk zorgen voor trage verbindingen of corrupte gegevens. Het is dan ook van erg groot belang dat uw server infrastructuur door professionele IT experts geïnstalleerd wordt.

Bij XVE IT zoeken wij een professionele en moderne oplossing voor u en uw bedrijf. Wij luisteren naar uw noden en wensen om zo een server infrastructuur te installeren die past bij uw budget, uw bedrijf en uw noden.

Waarom servers laten installeren?

Een bestandsserver is een computer die bestanden opslaat die voor andere computers toegankelijk zijn. Bestandsservers worden vaak gebruikt in lokale netwerken en vereisen meestal een wachtwoord of een soort authenticatie om verbinding mee te maken. Dit zijn een paar voorbeelden van enkele veel voorkomende servers, maar er zijn verschillende andere typen servers.

Deze lijst categoriseert de vele verschillende typen servers die momenteel op de markt worden gebruikt. Proxyserver, mailserver, serverplatforms, webserver, toepassingsserver, realtime communicatieserver, FTP-server, samenwerkingsserver

XVE IT gaat een open gesprek aan met u als klant om te kijken welke servers het best passen bij uw noden en uw bedrijf. Bent u nog niet zeker of u wel een server nodig hebt? Contacteer ons per telefoon of email zodat we jouw problemen en mogelijkheden kunnen bespreken.

XVE IT is een team van experts dat gespecialiseerd is in het installeren van allerhande servers. Wij helpen u en uw bedrijf graag verder met hapklare en toch persoonlijke serveroplossingen voor uw bedrijf.

Dell Servers

Wij zijn distributeurs van Dell-servers. Deze servers staan bekend als erg betrouwbare en goede servers. De nieuwste generatie Power Edge-technologie is speciaal ontworpen om IT-transformatie te stimuleren door een zorgeloze, geautomatiseerde, veilige en schaalbare infrastructuur te bieden – zonder compromissen.

Dell EMC Power Edge 14G-servers van de volgende generatie Intel® Xeon® Scalable-processoren zijn gespecialiseerde servers die de werking van uw bedrijf kunnen verbeteren en samenwerking stimuleren.

Aangepaste servers

We bieden u aangepaste servers om aan uw zakelijke vereisten te voldoen. Wij bieden netwerk-, bestands-, zakelijke e-mailservers en services. U hoeft ons alleen uw vereisten te geven en alles aan ons over te laten. We begrijpen wat uw zakelijke behoeften zijn. Neem contact met ons op. We zijn hier om u op een betere manier van dienst te zijn.

Sla uw bestanden lokaal op

Wanneer u uw bestanden via een cloud of andere service opslaat kunt u uw bestanden makkelijk kwijtraken. Ook zijn uw bestanden – indien ze niet onderhevig zijn aan encryptie, ook makkelijk te openen en te lezen door hackers of bedrijfsspionnen. Wanneer u uw bestanden en e-mails op servers bewaart bij ons of bij u in het bedrijf kunnen de bestanden makkelijk en snel opgeroepen worden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van bestanden.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?