VOIP telefonie

VOIP telefonie

Wilt u een VOIP systeem instellen zonder enkel probleem of onderbreking? Wilt u dat uw klanten u bellen via uw webwinkel systeem of website? Wilt u uw telefoon doorverbinden naar uw computer? Ben je het zat om lokale telefoonbedrijven van lage kwaliteit te gebruiken en wil je je eigen online belsysteem, waar je een oproep verstuurt of ononderbroken ontvangt. Wilt u een VOIP systeem installeren voor uw callcenter? Maakt u zich geen zorgen. Wij installeren VOIP en PBX-systemen op maat en beheren deze systemen voor uw online bedrijf of webshop.

PBX staat voor Private Branch Exchange, een privaat telefoonnetwerk dat wordt gebruikt binnen een bedrijf of organisatie. De gebruikers van het PBX-telefoonsysteem kunnen communiceren binnen hun bedrijf of organisatie en de buitenwereld, met behulp van verschillende communicatiekanalen zoals Voice over IP, ISDN of analoog.

VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Voice over Internet Protocol is een categorie hardware en software waarmee mensen internet kunnen gebruiken als transmissiemedium voor telefoonoproepen door spraakgegevens in pakketten te verzenden via IP in plaats van via traditionele circuittransmissies van het PSTN.

VoIP- en PBX-systemen zijn belangrijk voor de zakelijke communicatie van nu en interne communicatie van werknemers en klanten van een organisatie.

Waarom XVE IT uw VOIP verbinding laten instellen?

XVE IT is een team van IT-specialisten met een achtergrond in VOIP verbindingen en systemen. Wij zitten met onze klanten samen om te zoeken naar een oplossing die past bij het bedrijf, de omstandigheid of het budget. Of het nu gaat om een eenmanszaak die goedkoper over het internet wil bellen of een groot callcenter dat duizenden gesprekken ontvangt per uur, XVE zoekt en vindt een oplossing voor iedere situatie.

VOIP is goedkoop

VOIP is niet enkel erg betrouwbaar, VOIP is ook heel wat goedkoper dan een normaal zakelijk telefooncontract. Daarnaast kunt u een contract aangaan met een VOIP-provider. Heel wat VOIP-providers bieden op maat gemaakte en goedkope contracten aan. Wij kunnen u eventueel helpen met het kiezen en uitzoeken van een goed en goedkoop contract.

VOIP en thuiswerken

Indien uw bedrijf werkt met een intranet en het zijn werknemers toegang geeft tot een VOIP telefoon en een telefoonverbinding over het intranet kunnen werknemers ook van thuis uit werken, bellen en telefoons ontvangen.

Meerdere telefoongesprekken op eenzelfde lijn

Via VOIP kunnen meerdere telefoongesprekken doorgaan op eenzelfde telefoonlijn. Dit is eveneens een reden waarom heel wat bedrijven overschakelen naar VOIP-oplossingen. Op die manier kunnen meer klanten op hetzelfde moment geholpen worden en kun je dus ook een betere service bieden.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?