Zakelijke e-mail

Bent u op zoek naar iemand om uw bedrijfs of zakelijk mailsysteem op te zetten? Wilt u al uw e-mails op een plek laten toekomen? Wilt u een zakelijke mail voor uw zakelijke website of webwinkel? Wilt u een compleet systeem of een uitbreiding van een project? Wilt u dat een expert uw e-mailsysteem beheert? We bieden een oplossing voor al uw problemen met betrekking tot zakelijke e-mail. Wij zorgen ervoor dat u e-mails van klanten kan beantwoorden op al uw apparaten, dat uw email opgeslagen wordt op uw of onze server en dat u klanten kan bedienen met een professioneel e-mailadres.

Wij bieden een oplossing voor een breed scala aan problemen met betrekking tot opzetten van een e-mailsysteem. Daarnaast werken wij als officiële partner samen met wereldbekende en gerespecteerde bedrijven en systemen zoals Microsoft365.

Waarom u een zakelijke email nodig hebt

 

In dit tijdperk van informatietechnologie kan geen enkele persoon, groep of organisatie het belang van zakelijke mailservers ontkennen. Een zakelijke mailserver en een zakelijke e-mail verbetert de productiviteit van werknemers, versterkt de communicatie binnen organisaties en verhoogt onder meer de resultaten. Daarnaast komt u met een zakelijk e-mailadres ook professioneler over naar klanten toe en kunt u met een zakelijke e-mail server ook makkelijker uw gegevens beheren en houdt u uw klantengegevens veilig.

Deze voordelen zijn mogelijk via services die lijken op desktop-e-mailclients, maar die dan aangepast zijn aan de vereisten van de organisatie en de systemen waarmee uw bedrijf werkt. Wij bieden persoonlijke e-mailoplossingen voor al onze zakelijke klanten en passen uw e-mailsysteem aan aan uw noden en wensen.

Waarom kiezen voor XVE IT

Ons team van ervaren IT-experts levert uw zakelijke e-mailservices zoals Office 365 en een eigen e-mailsysteem. Op die manier bent u er zeker van dat uw mails veilig zijn en uw klantengegevens beschermd worden.

Wij bieden persoonlijke services

We hebben een breed scala aan zakelijke e-maildiensten. Wij luisteren naar wat u en uw bedrijf nodig hebben om uw zakelijke doelen te behalen. Daarnaast werken wij met bekende en gereputeerde bedrijven en oplossingen zoals Microsoft365 om u een vlotte en goede dienst te leveren.

De beste tools en programma’s

We zijn op de hoogte van de nieuwste trends in zakelijke e-mailservices waardoor wij onze klanten altijd een up-to-date service kunnen aanbieden. Ons team van ontwikkelaars bestaat uit deskundige softwareontwikkelaars en professionele IT-specialisten. Op die manier kunnen wij u een goede e-mailservice bieden en zijn uw e-mails en klantengegevens altijd beveiligd.

Betrouwbare mailservers

We bieden complete configuratie van SMTP / POP3 / IMAP / HTTP- en proxy-services met SSL / TLS-ondersteuning. We bieden geavanceerde toegangs- en beveiligingsopties. We stellen effectieve antispam in die kan worden afgestemd op uw bedrijf en andere services zoals e-mail, agenda’s, contacten, taken en tijdschriften. We zijn geen experts in zakelijke e-maildiensten, en zijn ervan overtuigd dat wij u de perfecte e-mailoplossingen kunnen aanbieden. Op die manier kunt u beter communiceren met uw producenten, leveranciers, werknemers en klanten.

Wilt u graag meer weten ?

Hebben we u benieuwd gemaakt naar onze producten en dienstverlening ?